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AQB59 レストランをめぐるグルメのめくるめくメルクマール (早口言葉)

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2014年 02月 03日

The Future of Food - Back to Our Roots

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 2月23日にシンガポールのラッフルズホテルでフォーラムが催されるようだ。
 テーマは3つ、「Authenticity: Integrity and Interpretation」「Keeping it Real: The Rise of the Celebrity Chef」「Raw: The Rise of the Vegetable」。
 参加シェフが、なかなか豪華かつバリエーションに富む。シンガポール、勢いあるなあ…。

●Authenticity: Integrity and Interpretation
David Thompson from Nahm in Bangkok,
Ben Shewry from Attica in Melbourne,

●Keeping it Real: The Rise of the Celebrity Chef
Loh Lik Peng, CEO of the Unlisted Collection

●Raw: The Rise of the Vegetable
Ben Shewry from Attica in Melbourne,
Duangporn Songvisava from Bo.lan in Bangkok,
Jack Yoss from Indigo Pearl in Phuket



by aqishii | 2014-02-03 14:50 | 年代記(海外) | Comments(0)


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